nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Ansøg om lån online – nemt og hurtigt

Har du først én gang prøvet at stå i en situation, hvor du skulle vælge hvilken udforudset udgift som skulle dækkes først, fordi pengene ikke rakte til at betale for alle nødvendigheder, hilser du nok muligheden for at booste din økonomi i de trængte perioder velkommen.

Det er aldrig sjovt at skulle optage et lån for at sørge for, at ungerne ikke skal gå rundt i hullede støvler når det fryser og er vådt uden for, fordi man lige har måttet erstatte et køleskab, som valgte at stå af i årets dyreste måned. Men det kan altså en gang imellem være nødvendigt. Og vælger du at lægge dine lån hos en låneudbyder, som er godkendt af Finanstilsynet, behøver du ikke at frygte at havne i Luksusfælden.

Er et online forbrugslån ikke dyrt?

Det er klart, at et hurtigt forbrugslån godt kan gå hen og blive dyrt, hvis du ikke opretholder din del af aftalen og betaler dine månedlige afdrag. Dette gælder for så vidt alle lån typer. Et hvert lån kan blive rigtig dyrt, hvis der som følge af manglende eller forsinkede afdrag løber mora renter og straf gebyrer på. Derfor bør du altid sørge for, at dit budget kan indeholde afdragene på dit lån, inden du ansøger herom.

Hvordan kan jeg styre mit online lån?

Finanstilsynet stiller meget skrappe krav til transparens og gennemskuelighed i forbindelse med optagelse af et lån. Låntager skal fra begyndelsen kunne se hvor dyrt lånet bliver. Derfor har Ikano Bank en såkaldt låneberegner, som på nem og overskuelig vis illustrerer omkostningerne ved lånet som funktion af låne beløbet samt antallet af og størrelsen på afdragene. Du vil således kunne tilpasse dit lån, således at du kan betale af på det i rater, du selv fastsætter. Læs mere om at låne penge online på ikanobank.dk