nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Få større sikkerhed på jeres parkeringsplads med parkeringsopsyn

For mange er en parkeringsplads, især om aftenen og om natten ikke særlig rart at opholde sig på. Det meste skyldes selvfølgelig lidt for mange film hvor tomme parkeringskældre ofte bliver brugt. Men når det er sagt og gjort, er der flere fordele ved at have en parkeringsplads med opsyn. 

Det vil være nemmere for ansatte og gæster at kunne finde en parkeringsplads, for med en aftale med et parkeringsfirma vil de sørge for at biler som ikke har en aftale får en bøde, og der vil være opsyn med parkeringspladsen, hvilke giver en øget tryghed. Det kunne f.eks. være https://unopark.dk/. Ansatte og gæster vil enten blive udstyret med fysiske parkeringstilladelser eller også kan de downloade en app til parkeringstilladelser og gæsteparkering. 

Overlad al besværet til dit parkeringsfirma

Hvis du overvejer at få en parkeringsaftale vil du få en fast parkeringsrådgiver og du vil få en aftale der sikre at det er omkostningsfrit, herunder skilte, stander, gæstekort m.m. for dig og dit firma. 

En aftale vil betyde at du kan parkerer i hele landet for der er lavet et samarbejde med EasyPark, ParkMan og ParkOne. Både med hensyn til en kombination af digitale p- tilladelser og fysiske. 

Det er ikke kun virksomheder, der kan have fordele af en parkeringsaftale. Boligselskaber kan også med fordel lave en aftale. Her er det ofte svært at finde en parkeringsplads, fordi andre også gør brug af pladserne. Det gælder både dem der bor i området og gæster.

Den udfordring kan lyses med en aftale med et parkeringsfirma, der vil holde opsyn med parkeringspladserne og udstede bøder til dem, der ikke har ret til at holde der. Det vil frigive meget tid for boligselskabernes medarbejdere og også en en del frustration. At der er personlig opsyn af en parkeringsvagt, vil også øge trygheden på området.