nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Find de bedste mundbind i online shop

I de perioder hvor smittetrykket for influenza og forkølelse er højt, kan det godt være svært at opdrive mundbind til engangs brug. Apoteker såvel som materialister melder om helt tomme hylder gennem længere tidsrum hvor de ikke kan følge med den pludseligt øgede efterspørgsel.

Derfor bør du, såfremt du mærker en infektion i anmarch, sørge for at bestille dine personlige værnemidler online. Disse er nemlig nødvendige hvis du får brug for at bevæge dig ud i det offentlige rum mens du stadig bærer rundt på smitte. Og det gør du faktisk længere end du måske selv tror.

Hvorfor bære mundbind?

Faktisk vil de mest almindelige virus infektioner så som snue og influenza kunne smitte i helt op til en uge efter at du er feberfri. Dette betyder at du ved blot at hoste eller nyse faktisk kan komme til at smitte ret mange af dine medmennesker som står tæt på dig i metroen, i toget eller i bussen, eller som du deler kø med i supermarkedet.

Disse mennesker vil så bære smitten videre, og måske risikere at smitte et af de mennesker som ikke tåler en infektion nær så godt. Det kan for eksempel dreje sig om en ældre person eller en lunge patient. Herhjemme dør hvert år tusindvis af mennesker som følge af svækkelse efter en influenza som almindelige stærke mennesker klarer med et par dage i sengen.

Derfor bør du vise hensyn over for din omverden og benytte engangs mundbind som kan bremse smittespredning ved host eller nys, når du skal ned og handle eller har behov for at bruge offentlig transport mens du stadig er syg.

Hvor kan jeg finde billige mundbind?

Du behøver ikke at være bange for at vælte budgettet ved indkøb af mundbind. Du kan vælge at købe dem online hos Testsmart – læs mere på https://www.testsmart.dk/produkter/vaernemidler/mundbind-engangsbrug/