nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Giv dine øjne et boost med en flot eyeliner

Skal du forny indholdet på din makeup hylde? Så må du endelig ikke glemme det vigtigste remedie til fremhævelse af dine øjne, nemlig eyelineren.

Hvordan bruges eyeliner?

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan anvende eyeliner, afhængig af den ønskede effekt og typen af eyeliner du bruger. Den nemmeste måde hvorpå du kan opnå et dramtisk katteøje look er ved hjælp af en såkaldt Khol stift.

En Khol stift er blød og lidt fedtet i konsistensen, og er lavet til at være ud omkring øjet. Du påfører Khol stiften omkring øjet og tværer så den sorte streg ud med den pude som findes i stiftens modsatte ende. Så har du flotte Smokey Eyes uden de store anstrengelser.

Skulle du ønske at give dit look lidt ekstra kant kan du vælge at supplere med en af de skarpere eyeliner typer. Du kan for eksempel markere øjen omgivelserne yderligere ved hjælp af en øjenblyant. En øjenblyant er også nem at bruge, og giver en lidt tydeligere streg end en Khol stift. Du kan med fordel bruge din øjenblyant til at markere den våde kant på det nedre øjenlåg, helt tæt ved øjet, for et meget intenst blik.

Flydende eyeliner og gel eyeliner

På det øvre øjenlåg kan du anvende en endnu skarpere eyeliner. I den lette ende finder du en gel eyeliner som er forholdsvis nem at påføre, men som kræver et sikkert håndelag hvis stregen skal blive jævn og ensartet. Og er du superstjerne kan du vælge en flydende eyeliner, som giver en tydelig og skarp markering, og som – hvis du altså er virkelig skrap – kan bruges til at lave de flotte vinger i den ydre kant af det øvre øjenlåg.

Du kan med stor fordel købe din nye eyeliner online. Find eyelinere af alle typer i webshoppen på sephora.dk.