nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Giv dit køkken nyt look med sprøjtelakering

Drømmer du om et nyt køkken, så overvej, hvad du kan gøre for at opgradere det gamle, hvis det ikke fejler det store. Et nyt køkken er et stort spild både pengemæssigt og miljømæssigt, hvis det kan undgås, og det kan det oftere, end man tror. 

Hvis du skal i gang med at renovere dit køkken, så kommer det til at tage lang tid og koste mange penge. Det er en langvarig og stor proces, som gerne koster på energikontoen.

Derfor er det altid at foretrække, hvis det gamle køkken kan genbruges. Det forudsætter naturligvis at køkkenet ikke fejler noget, at grundkernen er i orden. Er den det, kan du sagtens give den nyt liv.

Nye farver gør stor forskel

Et af de oplagte steder at ændre på køkkenets karakter, er ved at give det ny maling på lågerne. Det kan ændre hele køkkenet udseende og få det til at virke helt nyt.

Du kan godt selv male dine låger, men lakering af køkkenlåger er altså bedre. Det gør udtrykket med glat og skaber en flot helhed, fordi fladerne er ens.

Når du selv maler dine låger, kan du ofte risikere, at malingen løber, og det ser ikke godt ud. Du risikerer også, at stå der af rigtig mange omgange og male og male, simpelthen fordi det ikke dækker godt nok. Det er irriterende og træls at stå med. Det slipper du for, hvis du vælger sprøjtelakering til dine køkkenlåger.

Hvis du gerne vil have sprøjtelakering, så tager du alle låger af og sender dem ind for at få arbejdet gjort. Bagefter modtager du flotte låger, som alle er ens og flotte i farven. Når de er sat op, så er du kommet rigtig langt i din forvandling af dit køkken til en opgraderet version, du kan bruge i mange år endnu.