nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Haveservice med fliserens overalt på Sjælland

Er dine fliser hvidplettede af flisepest? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvordan fjerner jeg flisepest fra mine fliser?

Flisepest er en sejlivet størrelse – og derfor nytter det ikke noget blot at fjerne plagen ved hjælp af en højtryksspuler. Det grimme lav vil nemlig lige så hurtigt dukke op igen hvis du ikke sørger for at få fliserne imprægneret hvilket kan beskytte dem mod fremtidige angreb.

Samtidig risikerer du med en højtryksspuler at ødelægge flisernes overflade således at de bliver mere porøse, og dermed kan suge vand til sig. Og så får du et problem når det bliver vinter og frost grader.

I stedet bør du hyre en dygtig fagperson til at fjerne din flisepest – for eksempel Stecks Fliserens.

Hvem er Stecks Fliserens?

Stecks Fliserens er et firma med speciale inden for fliserens, algebehandling, træfældning og andre former for haveservice. Stecks Fliserens dækker hele Sjælland, og du vil således altid kunne finde en afdeling af Stecks Fliserens uanset om du er bosat i nærheden af København, Roskilde, Holbæk, Gilleleje, Ringsted eller Køge.

Hos Stecks Fliserens finder du dygtige og veluddannede fagpersoner med hænder og hoved skruet rigtigt på som står klar til at hjælpe dig med at få renset fliserne på terrassen, fjernet alger på dit tag, eller bortrenset uønskede belægninger på din træterrasse.

Stecks Fliserens tilbyder altid en personlig og professionel service fra start til slut. Alle behandlinger vil tage udgangspunkt i dine individuelle ønsker og præferencer. Stecks Fliserens vil altid kunne give et rammende pris overslag som baserer sig på en vurdering af netop din opgave. Uanset opgavens omfang og type vil du hos Stecks Fliserens få professionel service til aldeles rimelige priser. Og så er Stecks Fliserens ikke bange for at stille garanti for holdbarheden af det udførte arbejde.

Du kan læse mere, og kontakte Stecks Fliserens direkte via hjemmesiden stecksfliserens.dk.