nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Hvornår skal jeg benytte autoriserede håndværkere når jeg skal fikse mit hus?

Står du for et større ombygnings eller renoverings projekt, er det under alle omstændigheder en god idé at få hjælp fra dygtige og erfarne håndværkere så som malere, tømrere, snedkere eller murere. I visse tilfælde er professionelle håndværkere ikke blot gode at have ved hånden: De er faktisk påkrævet ifølge loven. Det drejer sig om renovering af køkken og bad, hvis denne renovering indebærer eksempelvis flytning af afløb eller sløjfning af gas ledninger. Og så handler det om de faste elektriske installationer i hele dit hus.

Få hjælp fra en autoriseret elektriker eller el installatør når du skal omlægge el

Det er utroligt vigtigt, at du iagttager denne lov, når du skal renovere huset. Du må slet ikke selv fifle med de faste elektriske installationer i bygningen – det kan komme til at gå noget så grueligt galt. Du kan risikere at forårsage en omfattende elektrisk brand, hvis dit klamphuggeri resulterer i overgang eller i kortslutning.

En sådan brand breder sig med lynets hast via de elektriske installationer – især mellem etager i en bolig blok. Ud over det, at du kan komme til at anrette skader for millioner, risikerer du altså også at få andre menneskers liv og helbred på samvittigheden. Så snitterne væk fra ledningerne i væggen – lad en autoriseret elektriker eller el installatør komme til!

En autoriseret VVS installatør hjælper gerne med vand, varme, gas og ventilation

Er det køkkenet og badeværelset, som skal have den helt store tur, er det en autoriseret VVS installatør der skal på banen. En autoriseret VVS installatør har monopol på udførelse af VVS opgaver, som vedrører de faste vand og gas installationer i boligen. Hvis du ønsker at læse mere om, hvad en autoriseret VVS installatør kan gøre for dig i forbindelse med renovering, kan du klikke ind forbi hjemmesiden husblog.dk/vvs-hjaelp-i-nordsjaelland

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/