nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Tag dine e bøger med på farten

Før i tiden var e-bøger stort set ikke eksisterende. I begyndelsen af den digitale tidsalder var det trods alt svært at forestille sig, at det på nogen måde ville være praktisk at indtage såvel skøn- som fag litteratur gennem et digitalt medie. Men med det hurtige internets samt de mobile enheders mellemkomst har e-bøger opnået enorm popularitet.

Mobile platforme så som smartphones og tablets er efterhånden alle mands eje, og således er det også enhver beskåret at få adgang til de hundrede tusind vis af værker, som foreligger digitalt. Dette har åbnet mange menneskers øjne for litteraturens verden, og gjort denne tilgængelig for alle – også de, som ikke før købte bøger eller lånte dem på biblioteket.

E-bøger – nemme at tilgå, billige at anskaffe, og utroligt handy

Med en e-bog reader app og et abonnement på et forlag, som udgiver e-bøger – for eksempel Politikenbooks – kan du nemt og hurtigt hente præcis den e-bog, du har lyst til at læse i dag. Uanset om du bruger smartphone eller tablet, kan du ved hjælp af app’en gemme de bøger, du har lyst til at tage med dig – om det så er i sommerhus eller på rejser til mere eksotiske himmelstrøg.

En e-bog fylder ikke mere end en smartphone eller en tablet, og du kan – afhængig af lager kapaciteten på din mobile enhed – gemme i hundredevis af bøger digitalt. På den måde løber du aldrig tør for læsestof, og du skal ikke bekymre dig om hverken bibliotekets eller boghandlerens åbningstider – eller om din favorit bog er hjemme.

Med e-bøger har du adgang til såvel romaner som novellesamlinger, digte, biografier og krimier på alle tidspunkter af døgnet. Hvis du er interesseret i at vide mere om e-bøger, kan du med fordel kigge ind på https://politikenbooks.dk/eboger/ og finde mere information.