nygaardmultiservice.dk

Vi giver dig indsigt i de lokale danske firmaers services, produkter, tilbud mm.

Varierer maling af huse undvendigt pris med den indvendige?

Den kloge læser vil jo nok pege på et hus og sige, at selvom der er hjørner og kanter, der forandrer ydrevæggen med indervæggen på et hus, så er det jo sjældent, at det bugter og kanter sig så meget, at der er overfladeforskel på huset indenfor og udenfor.

Specielt hvis der er tale om mere klassiske typer af huser, der er mere retvinklede i det, end de buer sig rundt.

Med det argument tænker man da så, at det må være en minimal forskel, der er på, når man taler maling af huse udvendigt pris med maling af huse indvendigt pris.

Argumentet giver da også overfladisk mening, men samtidig har man således slet ikke set nærmere på de mange detaljer, der gemmer sig i det at skulle male et hus, om det så foregår udenfor og indenfor.

Det er jo ikke bare at male indenfor og så gå udenfor at male videre, hvis man har nok af samme maling og overskud til det.

Det er nok sådan, den uprofessionelle eller utrænede maler ville gøre det og så hurtigt opdage, at der er problemer med overgangen fra indenfor til udenfor.

Maling til brug indendørs er slet ikke det samme som den, man skal bruge udenfor, og måske skal der noget andet grunder til.

Man har brug for nogle andre pensler til at kunne male godt efter i kanterne, fordi overfladen ikke er den samme som indenfor, og så skal der måske males efter flere gange, end der skulle indenfor.

Dette er alt sammen faktorer samt flere, der bidrager til, at der er stor forskel på, hvad det kommer til at betyde prismæssigt at arbejde både indenfor og udenfor med malerarbejde.

Nogle gange skal man måske lige have en professionel maler ud til at kigge på det, så man ikke tror, at fordi man fik en pris på arbejdet indenfor, så vil det komme til at blive det samme udenfor – faktisk tværtimod.